MENÜ

Aslan gol krizini çözmeli

Abone Ol Google News

Milli aranın ardından Sivasspor’u konuk edecek olan Galatasaray önemli bir viraja giriyor. Sarı-Kırmızılılar’ın art arda oynayacakları Sivasspor, Real Madrid ve Beşiktaş mücadeleleri sezonun geri kalanı için belirleyici olacaktır. Sezon ilk yedi maçında sadece altı gol atabilen Fatih Terim’in takımının temel sorunu son bölgede takım halindeki yetersizlik. Lige verilen ara öncesindeki Gençlerbirliği maçında bu durum zirve yaptı. Özellikle iyi savunma yapan Sivasspor karşısında Galatasaray’ın işi çok daha zor olacak. Eğer bu maçta erken bir gol bulunamazsa takım üzerindeki stres artar. Terim’in takımının golü bulup baskıyı arttırmak isterken kalesinde de açık vermemesi gerekiyor. Bunun için de takım olarak iyi mücadele etmesi gerekiyor. Aksi bir sonuç takımda büyük kırılmaya neden olabilir.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Alışılmışın dışında bir sezon yaşayan Galatasaray gol yollarında ciddi sorun yaşıyor. Kaleye gitmekte dahi zorlanan Sarı-Kırmızılılar skoru lehine çevirmekte gecikirse kendi evinde oynamasına rağmen taraftar baskısını hissedebilir..

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Son lig maçında sakatlığı nedeniyle son anda kadrodan çıkartılan Seri bu maçta orta alanı yöneten kişi olacak. Yıldız oyuncu gününde olursa Galatasaray’ın işi daha kolay olur.

YORUM YAZ