MENÜ

Aslan formda dönüyor

Abone Ol Google News

Galatasaray, Milli aradan bomba gibi dönmeye hazırlanıyor. Forvette Diagne, Mostafa ve Halil formunun zirvesinde. Orta sahadaki rekabete sakatlığını tamamen atlatan Assunçao da dahil oldu, en önemlisi artık savunma da oturdu.

Haberin Devamı

Son iki maçını kazanıp Milli araya moralli giren Galatasaray’da taşlar yerine oturuyor, takım teknik direktör Fatih Terim kafasındaki seviyeye tam olarak geliyor. Forvette Diagne, Mostafa ve Halil müthiş bir rekabet halinde. 3 yıldız da hocayı tercih konusunda fazlasıyla zorluyor. Orta sahada Morutan, Cicaldau ve Taylan arasındaki çekişmeye sakatlıktan tamamen kurtulan ve Milli arada açık kapatan Assunçao da eklenmiş durumda. Genç oyuncunun adaptasyonundan son derece memnun olan Terim, orta alana onu da monte etme imkanına sahip.

Stoperler de tamam!

Savunmada Marcao’nun cezasının tamamlanması için geri sayım başladı, başarılı stoperin bir maçı kaldı. Yine de o bölgede Nelsson’un durumu çok iyi. Luyindama’nın eksiğini ise Alpaslan Öztürk kapatmış durumda. Beşiktaş maçıyla Boey de dönecek. Yani her fırsatta sabır isteyen ve takımın istediği seviyeye geleceğini belirten Fatih Terim artık kafasındaki oyunu beklenenden daha çabuk sahaya yansıtabilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ