MENÜ

Aslan fırsat tepti

Abone Ol Google News

Zirve yarışından kopmamak için hayati bir maça çıkan Galatasaray, lider Başakşehir’e konuk oldu. Beklenen onbiri ile sahaya çıkan Sarı-Kırmızılılar dörtlü savunma ile maça başladı.

Haberin Devamı

Muslera izledi

İlk dakikalarda oyunu kontrol eden, başarılı bir pas yüzdesi yakalayan Galatasaray, hücuma çıkmakta zorlanmadı. Başakşehir ise oyunun temposunu düşük tutmayı düşündü. 18. dakikada İrfan Can ceza sahası dışından vurdu, top ağlara gitti: 1-0. Muslera golü izlemekle yetindi. Başakşehir ilk şutunda golü buldu. Golden sonra toparlanan Fatih Terim’in takımı, kanatlara yöneldi. 30. dakikada Ndiaye yerde kaldı, verilen penaltıda topun başına geçen Eren düzgün vurdu ve skora denge geldi: 1-1. Eşitlikten sonra karşılaşmada tempo düştü. Galatasaray 40. dakikada bir kez daha gole yaklaşsa da skoru değiştiremedi ve soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gidildi.

Sonunu getiremediler

Galatasaray ikinci yarıya iyi başlayan taraftı. Orta alanda Ndiaye biraz kıpırdanınca Sarı-Kırmızılılar hücuma daha hızlı çıkabildi. 51. dakikada Eren Derdiyok, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü yapamadı. 60’ta Başakşehir etkili geldi. Bajic altı pasta kötü vurdu, top Muslera’da kaldı. 70’ten sonra ise Feghouli sahneye çıktı. Başarılı oyuncu takımına yön veren isimdi.

Haberin Devamı

Terim’in takımı özellikle ikinci yarıda futbol adına pozitif işler yapsa da, sezon başından bu yana gol yollarındaki sorununu bu maçta da çözemedi. Kritik maçta 1-1’lik beraberlik bozulmadı.

YORUM YAZ