MENÜ

Aslan farkı kaçırdı

Abone Ol Google News

Fatih Terim, Ankaragücü maçında cezalı duruma düşen Belhanda’nın yerine Selçuk’a forma verdi. Beklenen forvet transferi bu mücadeleye de yetişmeyince, ileride Sinan görev yaptı.

Haberin Devamı

Etkili oyun

Maça önde baskıyla başlayan Galatasaray oyuna ağırlığını koydu. Göztepe ise uzun toplarla pozisyon aradı. Yağmurun etkisi ile iki takım da pas yapmakta sorun yaşadı. 28’de Onyekuru ceza sahası içerisinde sol çaprazdan vuruşunu yaptı, top Beto’da kaldı. 33’te Maicon kafayla topu ağlara gönderse de hakemin ofsayt bayrağı havadaydı. Üç dakika sonra ise Sinan sol taraftan ceza sahasına yerden gönderdi. Feghouli müsait durumda topu auta vurdu. Bu pozisyon maçın en net gol fırsatıydı. İlk 45 dakikada sahada üstün olan taraf skoru değiştiremeyince soyunma odasına 0- 0’lık beraberlikle gidildi.

Sinan kilidi çözdü

İkinci yarıya Galatasaray yine tempolu ve istekli başladı. Göztepe ise daha fazla kanat akınları ile gelmeye çalıştı. Aslan’ın Galatasaray’ın orta sahası iyi işler yapmaya devam etti. Fakat 54’te hakem Galatasaray ceza sahasında yaşanan pozisyon sonrası VAR’a giderek, Maicon’un topa elle müdahale ettiği gerekçesi ile penaltı verdi. 57’de atışı kullanan Borges, topu auta gönderdi. 72’de ise Sinan ceza sahasında yakaladığı pozisyonu iyi bitirdi ve takımını öne geçirdi: 0-1. 79’da Göztepe gole yaklaşsa da top üst direkten döndü.90+2’de ise Yasin Öztekin’in vuruşu yan direkten döndü. Maç boyunca kazanmayı çok isteyen ve iyi mücadele eden Galatasaray rakibini 1-0 mağlup ederek çok kritik bir üç puan aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ