MENÜ

Aslan dibe vurdu

Abone Ol Google News

Ligde istediği sonuçları alamayan Galatasaray, son haftalarda iyi bir performans gösteren Adana Demirspor’a konuk oldu. Sarı-Kırmızılı takımda Fatih Terim bu maça rotasyon yaparak başladı. Tecrübeli teknik adam, Yedlin, Van Aanholt ve Feghouli’yi yedek bırakırken, Oğulcan, Ömer ve Taylan’a ilk on birde şans verdi. Terim, ayrıca Diagne’nin sakatlığında forvette Mohamed’i sahaya sürdü.

Haberin Devamı

Denge bozulmadı

Mücadele yüksek tempoda başlarken, Galatasaray ilk dakikalarda topun kontrolünü sağlamaya çalıştı. Adana Demirspor ise Yunus’la hızlı ataklarla gol aradı. Orta alanda sık sık temaslı oyun nedeniyle hakem düdüğüne baş vursa da oyunun hızı yavaşlamadı. İlk yarının son bölümlerinde ev sahibi takım Yunus’la etkili gelse de son vuruşu yapmayı başaramadı. Mücadele gücü yüksek ilk yarıda denge bozulmadı ve soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi.

Yunus’tan resital

İkinci yarıda Galatasaray topla daha fazla oynayan taraf olsa da golleri Adana Demirspor buldu. 53. dakikada Vargas, Yunus’a uzun bir pas attı. Topla buluşan Yunus, Ömer’i ekarte edip düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0. 58. dakika Yunus ceza sahası dışından vurdu ve harika bir gole daha imza attı: 2-0. Galatasaray’dan kiralık olarak gelen Yunus, ilk devredeki başarılı oyununu gollerle süslerken, rakibini de oyundan düşürmeyi başardı. 67’de Galatasaray aynı dakika içerisinde Oğulcan ve Mohamed’le gole yaklaşsa da skoru değiştiremedi. Her geçen dakika oyundan daha da düşen Galatasaray, rakibinin üstünlüğünü koşulsuz kabul etti. Skoru değiştirmek için hiçbir girişimde bulunmayan Terim’in öğrencileri için olumlu bir şey söylemek mümkün değildi. Rakibine 2-0 yenilen Galatasaray’ı bundan sonrası için zorlu günlerin beklediği muhakkak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ