MENÜ

Aslan ağır yaralı

Abone Ol Google News

Son lig maçında B.B.Erzurumspor’u mağlup eden Galatasaray, Ankaragücü’ne konuk oldu. Sezon başından bu yana kazanan takımı bozmamayı benimseyen Fatih Terim, hafif ağrıları bulunan Luyindama’nın yerine Donk’a görev verdi.

Haberin Devamı

Tempolu ilk yarı

Karşılaşmaya iki takım da hücumu düşünerek başladı. Galatasaray mücadelenin ilk bölümünde orta alana hakim olarak oyunu kanatlara yönlendirse de Ankaragücü dirençli bir futbol ortaya koydu. 22’de Ömer ortaladı, Onyekuru kafayı vurdu, Korcan çizgiden çıkarttı. 34’te Emre Kılınç çok net bir pozisyondan yararlanamadı. 45+1’de Arda’nın ceza sahası içerisinde top eline çarpınca, hakem penaltı noktasını gösterdi. İbrahim topu ağlara gönderidi: 1-0. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Ankaragücü fişi çekti

Fatih Terim ikinci 45 dakikaya üç değişiklikle başladı. Galatasaray bu değişikliklerle ön bölgede daha fazla üretken olmaya çalıştı. 50’de Falcao vurdu, kaleci son anda çıkarttı. 55’te ise Ankaragücü hızlı çıktı. Lobjanidze, Marcao’yu geçti ve topu ağlara gönderdi: 2-0. Sarı-Kırmızılılar’da 57’de Mohamed direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 10 kişi kalan Terim’in takımı bu dakikadan sonra oyundan düştü. 90+2’de Kerem farkı bire indirdi: 2-1. Galatasaray kalan bölümde gol bulamayınca sahadan 2-1’lik yenilgi ile ayrılarak, zirve yarışında ağır yara aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ