MENÜ

Artık zirve daha yakın

Abone Ol Google News

Lider Başakşehir’in puan kaybettiği haftada Galatasaray, Trabzonspor’u konuk etti. Zirve yarışında puan farkını kapatmak isteyen Sarı-Kırmızılılar’da sakatlığı bulunun Mariano ve cezalı Fernando kadroda yer almadı. Mücadeleye çok hızlı ve etkili başlayan Galatasaray ilk dakikadan itibaren Trabzonspor’u kendi yarı alanına hapsetti. 3. dakikada Diagne kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu auta gönderdi. 18’de Trabzonspor kalecisi Arda, Onyekuru’yu ceza sahasında düşürdü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına geçen Diagne düzgün vurdu ve takımını öne geçirdi: 1-0. 24’te ise Ndiaye ceza sahası dışından vurdu top az farkla üstten auta çıktı.

Haberin Devamı

Muslera şov

30. dakikada Marcao’nun savunmadaki hatasında topu önünde bulan Rodallega çok sert vurdu ve skora denge geldi. 1-1. 45.dakikada Belhanda ceza sahası dışından vurdu Hüseyin’e çarpan top ağlara gitti: 2-1. Galatasaray bulduğu bu golle soyunma odasına 2-1 önde gitmeyi başardı. Belhanda rahatlattı. Galatasaray ikinci yarıya golle başladı. 51.dakikada Feghouli ile ver-kaça giren Belhanda klas bir vuruşla farkı ikiye çıkarttı: 3-1. 57’de ise Trabzonspor gole çok yaklaştı. Korner atışı sonrası Rodallega’nın kafa vuruşunu Muslera inanılmaz çıkarttı.

Haberin Devamı

Orta alanda kaldı

Bu yarı daha iyi hücum eden Bordo- Mavililer, Galatasaray savunmasını bir hayli zorladı. Fakat son vuruşu yapmakta zorlandılar. 60. dakikadan sonra tempoyu düşüren Fatih Terim takımı orta alanda kalmayı tercih etti. Rakibini 3- 1 mağlup eden Galatasaray zirveyle farkı altıya indirerek yarışa tekrar ortak oldu.

YORUM YAZ