MENÜ

Artık çok daha zor

Abone Ol Google News

Dünya Kupası’na katılabilmek için en kritik maçına çıkan Milli Takımımız, Norveç’i konuk etti. Şenol Güneş’in ardından göreve gelen Stefan Kuntz ilk maçında savunmanın solunda Caner’e forma verirken, sol önde Kerem’e şans tanıdı.

Haberin Devamı

Oyunu tutamadık

Millilerimiz mücadeleye iyi başladı. Ön bölgede uyguladığı presle Norveç’i kendi yarı alanında tutmayı başaran Millilerimiz, aradığı golü erken buldu. 6’da Cengiz savunmadan kaptığı topu harika bir şekilde içeri taşıdı ve Kerem’e oynadı. Kerem müsait pozisyonda dokundu ve topu ağlara göndermeyi başardı: 1-0. Öne geçtikten sonra topu rakibine veren Ay-Yıldızlılar ileri çıkmakta zorlanırken, rakibinin daha cesur ataklar yapmasına fırsat tandı. Özellikle Caner ve Kerem’in kanadında etkili gelen konuk takım, baskısını artırdı. 41’de Norveç atağında Thorstvedt golü attı ve skora denge geldi: 1-1. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Özverili değildik

Ay-Yıldızlılar ikinci yarıya daha önde oynayarak başlasa da son bölgede etkili olamadı. Zaman zaman hızlı ataklarla tehlike yaratsak da rakip savunma bu anlarda hata yapmadı. Norveç ise defansta kalarak temkini elden bırakmadı. Kuntz son yirmi dakikada oyuncu değişiklikleri ile hücumda daha etkili olmamızı sağlamak istese de tempomuzu yükseltmedik. Grubun en kritik maçında 90 dakika boyunca gerekli özveri ve isteği gösteremedik. Kazanmaktan başka hiç bir sonucun işimize yaramadığı karşılaşmada, Norveç ile 1-1 berabere kalarak işimizi mucizelere bıraktık.

Haberin Devamı
YORUM YAZ