MENÜ

Alkışlar Konya'ya

Abone Ol Google News

Son lig maçında Antalyaspor ile berabere kalan Galatasaray, Konyaspor’a konuk oldu. Zorlu deplasman öncesi sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle kadroda önemli bir rotasyona gitmek zorunda olan Sarı-Kırmızılılar beklenen onbiri ile sahaya çıktı.

Haberin Devamı

Beş dakikada iki gol

Hem Galatasaray hem de Konyaspor hücumu düşünerek maça başladı. Fatih Terim’in takımı oyunu kontrol etmek istese de, Konyaspor rakibine uyguladığı önde baskı ile karşılık verdi. İlk yarım saatlik bölümde iki ekip de pozisyon arasa da ekili bir hücum gerçekleşemedi. Son dakikalarda tempo arttı. 39’da Skubic sağdan ceza sahasına çıkarttı, Daci vurdu ve top ağlara gitti: 1-0. Kaleyi bulan ilk şut gol oldu. 45+3’te ise Oğulcan ortaladı, Diagne tamamladı skora denge geldi: 1-1. İlk yarı bu skorla tamamladı.

Savunma sınıfta kaldı

İkinci yarı golle başladı. 46’da Daci ceza sahasında şık vurdu ve takımını bir kez daha öne geçirdi: 2-1. Golden sonra da Galatasaray’ın uyku hali devam etti. Belhanda, Emre Akbaba ve Ömer sahada gezinmeye devam etti. İkinci yarıdaki ilk atağını yapan Galatasaray’da Linnes, ceza sahasında yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına geçen Diagne skoru 2-2 yaptı. 82’de Luyindama, Abdülkerim’e ceza sahasına müdahale etti ve hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullan Uğur topu ağlara gönderdi: 3-2. Golü arayan ve cesur oynayan Konyaspor, Kravets ile 90+2’de bir gol daha buldu: 4-2. 90+4’te Oğulcan farkı bire indirdi: 4-3. Kalan bölümde gol olmayınca, Konyaspor 4-3’lük galibiyetle üç puanı almayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ