MENÜ

Ağır veda!

Abone Ol Google News

Galatasaray, Avrupa Ligi son 16 turu play-off rövanş maçında Sparta Prag’a konuk oldu. İstanbul’da oynanan ilk maçı 3-2 kazanan temsilcimizde Okan Buruk sahaya beklenen kadrosu ile çıktı.

Haberin Devamı

Baskıyı çabuk kırdık

Mücadele oldukça yüksek tempoda başladı. Sparta Prag kendi sağ kanadını Preciado ile etkili kullandı. Galatasaray ise bu anlarda orta alanda rakibini karşılama konusunda sorunlar yaşadı. Ev sahibi ekip 8. dakikada kurduğu baskıdan sonuç aldı ve Preciado ile golü buldu: 1-0. Temsilcimiz bu golden sonra hem hücumda hem de savunmada daha dengeli oynadı. 16’da ceza sahası içerisinde gelişen pozisyonu Abdülkerim iyi takip etti ve skora dengeyi getirdi: 1-1. Bu golle tekrar avantajı elimize alırken oyuna da ağırlığımızı koyduk. Devre arasına 1-1’lik beraberlikle gidilirken Sarı-Kırmızılılar istediği oyunu ve sonucu almayı başardı.

Amatörce hatalar

İkinci yarı ise Galatasaray açısından tam bir felaketti. Hem bireysel hatalar hem de takım oyunundaki sorunlar artarak devam etti. Çekya ekibinde Tuci 74’te takımını öne geçirdi: 2-1. 80’de ise Haraslin farkı ikiye çıkarttı: 3-1. Temsilcimiz bu golden sonra da reaksiyon veremedi. Uzatmalarda ise Kuchta son sözü söyledi: 4-1. Özellikle ikinci kırk beş dakikada sahadan silinen amatörce hatalar yapan Galatasaray ağır bir yenilgi sahadan ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ