MENÜ

Adım adım zirveye

Abone Ol Google News

Son haftaların formda takımı Galatasaray, Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Konuk takım maça etkili başladı. 1. dakikada Gökhan Töre vurdu, Muslera köşeden çıkarttı. 9’da ise bu kez Galatasaray pozisyona girdi. Onyekuru ceza sahası içerisinde vurdu, top üstten auta gitti. Sarı-Kırmızılar sağ kanadı kullanmayı tercih ederken, Şener’in etkisiz kalması bir çok pozisyonu başlamadan bitirdi. Yeni Malatyaspor ise hızlı ataklarla gol aradı. Fatih Terim’in takımı 35. dakikadan sonra daha başarılı ataklar geliştirmeye başladı.

Haberin Devamı

35’ten sonra açıldı

Sarı-Kırmızılılar bu bölümde Adem ve Onyekuru ile gole yaklaştı. 45’te Emre ceza sahasında yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına geçen Adem düzgün vurdu ve takımını öne geçirdi: 1-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu belirledi.

Tek gol yetti

İkinci yarıya iki ekip de oyuncu değişikliği ile başladı. Galatasaray’da Şener’in yerine Linnes, Yeni Malatya’da ise Gökhan’ın yerine Kjartansson oyuna dahil oldu. 56’da Adem ceza sahası içerisinde vuruşunu yaptı top az farkla auta gitti. Galatasaray bu yarıda topa hakim olan taraftı. 64’te Donk kornerden gelen topa kafayı vurdu, direk gole izin vermedi. Son bölümde ise konuk takımın baskısı arttı. Galatasaray ilk yarıda attığı tek golle rakibini 1-0 mağlup etti ve çok kritik bir üç puanı hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ