MENÜ

45 dakika baskı Cim Bom'a yeter!

Abone Ol Google News

Deplasmanda alınan ağır Akhisar yenilgisi hafta boyunca Florya’da Fatih Terim rüzgarı estirdi. 3-0’lık yenilgide bireysel sorumsuzluklar ve hatalar Terim’in kadroda değişime gitmesine neden oldu. Özellikle bazı isimlerin ilk on bire dönmesi bir hayli zor görünüyor. Kendi evinde taraftar desteğiyle rakiplerini geçmekte zorlanmayan Galatasaray bu maçın mutlak favorisi. Sarı-Kırmızılılar, zayıf rakibi karşısında Akhisar maçındaki gibi vurdumduymazlıkla sahaya çıkmazsa sonuca gitmeleri zor olmaz. Porto maçı öncesi moral bulmanın yanı sıra Erzurum karşısında fazla efor harcamamak zorunda olan Terim’in takımı maçı ilk yarıda almak isteyecektir. İlk yarıda oluşturulacak baskı Galatasaray’a üç puanı getirir.

Haberin Devamı

Ön plana kim çıkar?

Son haftalarda hem oynadığı futbol hem de attığı gollerle alkışı alan Eren’e bu maçta da büyük iş düşecek. Tecrübeli golcü taraftarı önünde takımın gol yükünü çeker.

Bu istatistiğe dikkat!

Galatasaray iç sahada oynadığı son 22 lig maçında yenilmedi, 21 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Fatih Terim’in takımın başında çıktığı 12 iç saha maçında, Aslan puan kaybetmedi.

Haberin Devamı

Galatasaray’da son dakika

Trabzon deplasmanında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Belhanda, bugün forma giyemeyecek. Faslı yıldızın cezası bu maçla sona eriyor. Sakatlığı bulunan Selçuk’un kadroya alınması beklenmiyor.

Erzurumspor’da son dakika

Mehmet Altıparmak ile yollarını ayıran Erzurumspor, Mehmet Özdilek ile anlaştı. Özdilek bu maça çıkmayacak, sportif direktör Zafer Demir görev alacak. Sakatlıkları bulunan Egemen Korkmaz, Khubulov ve Sefa İstanbul’a getirilmedi.

KISA MESAJ

Kötü günler geçirip teknik direktörü ile yolları ayrılan Erzurumspor’un bu maça ayrı bir motivasyonla çıkacağı kesin. Galatasaray ise Akhisar maçındaki rehavet ile sahada olursa işler kağıt üzerinde olduğu gibi kolay olmaz.

YORUM YAZ