MENÜ

Sporumuzun yükselen değeri: AMPUTE FUTBOL

Abone Ol Google News

Engelliler sporunda Türkiye, 30 Eylül Cuma günü Fenerbahçe Stadı'nda Fransa ile oynanacak açılış maçı ile başlayacakDünya Ampute Futbol Şampiyonası'nda sınıf atlayacak. Avrupa şampiyonluklarına abone olan, ancak Dünya Şampiyonaları'nda zirvenin bir altında yer alıp, gönüllerin şampiyonu olmaktan yorulan "Korkusuzlar" bu kez kararlı.

Haberin Devamı

Yeni sponsorları Clear'ın itici gücünü de arkasına alan Ay-Yıldızlı ekibimiz, Türk Halkı'nın şampiyonluk özlemini gidermek adına varını-yoğunu ortaya koyacak.

Türkiye Futbol Federasyonu ile süren işbirliğini uluslararası şampiyonalarda zirveye taşıyan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, ev sahipliğini üstlendiğimiz Dünya Şampiyonası'nda çok güçlü bir sponsor desteği ile başarı kovalayacak. Bu destekler sadece halkımızın şampiyonluk beklentisine karşılık vermekle kalmayacak. Gücüne güç katmaya devam eden Ampute Futbol branşının gelecekte Paralimpik Oyunları'nda yer almasını, çocuklarımızın Olimpiyat Madalyası sevinci yaşamasını ve yaşatmasını da beraberinde getirecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ