MENÜ

Sivas uçuyor

Abone Ol Google News

Hakan Keleş geldi, Sivas uçuşa geçti. Deplasmanda Beşiktaş ve Başakşehir’i deviren Kırmızı-Beyazlılar, dün de düşüşteki Göztepe’ye acımadı. Rakibini 2-0’la deviren Sivas, Keleş yönetiminde 4 maçta 10 puan topladı. Konuk ekibin yenilgi serisi ise 4’e çıktı.

Haberin Devamı

Robinho’nun cezalı olduğu haftada ev sahibinin teknik patronu Hakan Keleş, Torje ve Hakan Arslan’a özel görevler yükledi, formda Muhammet’i ise gol silahı olarak sahaya sürdü.

Deplasman mağduru Göz Göz’ün hocası Bayram Bektaş ise, kötü gidişe son vermek adına, takımı ileriye taşıyan iki ası Yasin ve Halil’i kulübede oturtup, savunma ağırlıklı bir takımla ‘en azından beraberlik’ parolasına sarıldı.

İlk yarıda Bektaş’ın planları hayata geçerken, her iki takım da bal yapmayan arı rolüne soyundu. İkinci yarıya ise karşılıklı ataklar damgasını vurdu.

Maçın kırılma anı olan 54’te konuk ekip, öne geçme şansını kullanamadı. Borges’in kaleye gönderdiği topu Tolgahan çizgi üzerinde çeldi.

55’te uzaklaştırılan topla ceza sahasına yönelen Emre Kılınç, Kadu tarafından düşürüldü.

Haberin Devamı

VAR’a gitti, düzeltti

Hakem Arda Kardeşler pozisyonu devam ettirdi. Ancak ev sahibinin itirazı ile VAR’a gidildi.

Kardeşler, pozisyonu saha içindeki monitörden de izleyip, penaltıya hükmederken, Kadu’yu da 2. sarıdan oyun dışına gönderdi. 60’ta Rybalka, penaltı atışını gole çeviren isim oldu: 1-0.

80’de Uğur çizgiye indi, soldan ortaladı. Kalabalık savunma arasında kafayı uzatan Douglas farkı ikiye taşıdı: 2-0.

Sivasspor bu galibiyetle geçen hafta lider Başakşehir karşısında kazanılan galibiyetin tesadüf olmadığını kanıtladı.

YORUM YAZ