MENÜ

Paşa'nın dönüşü

Abone Ol Google News

Uzun bir aradan sonra döndüğü Süper Lig’e Mustafa Denizli ile fırtına gibi bir giriş yapan, ardından uzun süre galibiyet yüzü görmeyen Altay, dün sahaya bu şanssızlığına son vermek için çıktı. Sakatların bol olduğu haftada Denizli, Kappel’i geniş yetkilerle donatıp, takım liderliğine soyundururken, TFF 1. Lig’in golcüsü Paixao’yu da gol silahı olarak ilk kez ilk 11’de sahaya sürdü. Teknik adam değirmeni Kasımpaşa ise demir attığı ligin dibinden kurtulmak, ligin ikinci yarısına umutla girmek adına oyuna atak başladı.

Haberin Devamı

Donk damgası

Ev sahibi ilk 45’te kaptan Donk-Hajradinovic ikilisinin yönetiminde rakip kaleyi abluka altına aldı. Kanat bindirmelerinden gelen ortalarda Umut Bozok ve Mortadha’nın yaptığı etkili vuruşlarda kaleci Lis ve direklerden ilk yarım saatte gole izin çıkmadı. 34’te baskı baskı sonuç verdi. Sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşu Hajradinovic altıpasa ortaladı. Altay savunmasını aşan topa Donk sert vurdu: 1-0.

Durdurulamayan düşüş

Kasımpaşa 52’de Altay savunmanın uzaklaştırmak istediği topta Kazımcan’ın Mortadha’ya yaptığı hamle sonrası penaltı vuruşu kazandı. Umut Bozok’un atışında topu kaleci Lis çeldi, savunma uzaklaştırdı. 65’te sarı kart gören Cebrail, 67’de ikinci sarıdan oyun dışı kaldı, takımını 10 kişi bıraktı. 88’de Kasımpaşa’yı rahatlatan gol Umut Bozok’tan geldi. Yusuf’la başlayan atakta top Mortadha ile buluştu. Arada kalan topa penaltıyı kaçıran Umut vurdu, kendini affettirdi: 2-0. Bu sonuçla Kasımpaşa puanı 15’e yükseltip, düşme hattından kurtulma umutlarını artırırken, Altay’da ise kötü gidiş bu hafta da sürdü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ