MENÜ

Paşa'nın dirilişi

Abone Ol Google News

Kalecisi Munir’in yanı sıra El Kaabi ve Traore’nin ülke milli takımlarına gittiği, Ruben Riberio’nun da cezalı olduğu haftada Ömer Erdoğan mecburen kulübe mahkumlarına şans verdi. 18. haftada Hakan Kutlu’dan görevi devralan teknik sorumlu Sami Uğurlu ise son iki maçta 4 puan toplayan takımına sakatlıktan dönen aslarını da ekleyip, sahaya fark için sürdü.

Haberin Devamı

1’de sağ kanattan çizgiye inen Morthada ceza sahasına koşu yapan Eysseric’i topla buluşturdu. Fransız oyuncunun gelişine vuruşu maçın ilk golü oldu: 1-0. 6’da orta sahada kapılan top Kasımpaşa’nın 2.golü oldu. Eysseric’in pasında rakibini vücut çalımı ile etkisiz hale getiren Umut Bozok, farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Umutları artıran zafer İkinci yarıya konuk ekip 3 değişiklikle, ev sahibi ise golle başladı. 50’de Travnik, rakip savunmadan seken topa çok sert vurdu: 3-0. Bu gol sonrası Hatayspor tüm riskleri göze alıp, savunmasına yaslanan ev sahibinin ceza sahasında gollük pozisyonlar yakaladı. Ancak bunlardan birini değerlendirebildi. 75’te Saint Louis’nin pasında Onur Ergün’ün vuruşu farkı 2’ye indirdi: 3-1.

Haberin Devamı

Kasımpaşa bu galibiyetle yenilmezlik serisini 3’e taşıyıp, düşme hattından orta sıralara tırmanma yolunda umutlarını artırırken, Hatayspor ise zirveye yaklaşma çabalarına bir hafta ara vermek zorunda kaldı.

YORUM YAZ