MENÜ

Paşa rahatladı Dadaşlar yandı

Abone Ol Google News

Son 10 dakikayı 10 kişi oynayan Kasımpaşa, evinde 2-1 yenildiği Erzurumspor’u Varga’nın 68. dakikada attığı golle 1-0 yendi. İstanbul temsilcisi bu galibiyetle puanını 43’e yükseltip rahatlarken, rakibine kümede kalma yolunda büyük bir darbe vurdu.

Haberin Devamı

Son haftayı bay geçip, Süper Ligi rakiplerinden bir hafta önce bitirecek olan Erzurumspor, evinde oynayacağı Kasımpaşa maçını kazanmak, son mücadelesi Alanyaspor deplasmanına bu 3 puanın morali ile gitmek istiyordu. Geçen hafta 3-1 kaybedilen Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan kadro dışılar teknik direktör Yılmaz Vural’ı, yabancıların gölgesinde yıllardır sessiz sedasız sırasını bekleyen ‘bizim çocuklar’a yöneltti. Göreve geldiği günden bu yana takımına hareket getirmesine rağmen 4 iç saha maçının ancak birini kazanıp, 3’ünden puan çıkaramayan Vural dün orta alanı Boumal, Omolo, Obertan üçlüsüne teslim etti. Emrah, Cenk Ahmet, Oltan üçlüsü ise ev sahibinin gol arayan ayakları olarak görev yaptı.

Saç-baş yoldular

İlk yarıda ev sahibi duran top ustası Emrah’ın ortaları, savunmadan çıkıp gelen Hasan’ın kafa hakimiyeti, Oltan’ın şutları ile rakip kaleyi yoklarken, konuk ekip ise yine kanat beklerinin dinamizmi ve Thelin’in son vuruşları ile sonuç aradı. Erzurum, İkinci yarı Cenk Ahmet’in 49’da üst direği sıyıran şutu ile istekli başladı. 68’de Hadergjonaj-Koomolo olgunlaştırdığı atak golle sonuçlandı. Topla son olarak buluşan Bistrovic’in ayağa pasını Varga köşeye yolladı: 0-1. 80’de Lukassen, Oltan’a yaptığı sert hareket sonrası ikinci sarıdan oyun dışı kaldı. 85’te ev sahibi Rashani 95’te ise Teikeu ile yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ