MENÜ

Paşa paşa zirveye

Abone Ol Google News

24 golle haftaya ligin en çok gol atan takımı unvanı ile başlayan Kasımpaşa ile Bursaspor arasındaki karşılaşma nefes kesti. Önce gençleri ardından da eldeki küskün yıldızları tek tek kazanan Samet Aybaba, dün sahaya direnci üst düzeyde bir takım sürdü. Aytaç’a orta alanda rakibin hızı kesmek için ekstra görevler yükleyen tecrübeli çalıştırıcı, Lima’yı ise rakip savunmanın kilidini açacak anahtar olarak kullandı.

Haberin Devamı

Tunay’ın hazır olmaması, Sakho’nun beklenen katkıyı verememesi ev sahibinin aksayan yönleri olarak önplana çıktı. Mustafa Denizli’nin öğrencileri ise Diagne ve Trezeguet’nin bireysel çabaları ile gol bulmakta zorlanmadı. 18’de Kasımpaşa’nın kazandığı korneri, Diagne, bir önceki pozisyonda faul yaptıkları gerekçesi ile auta gönderdi. Bu centilmence hareket tribünlerden büyük alkış aldı.

Diagne aynen devam

22’de Trezeguet topu ceza sahası içinde boş pozisyonda bekleyen Diagne’ye uzattı. Senegalli yıldız, bu kez göğsü ile düzeltip attığı golle alkışı hak etti: 0-1. 26’da Kaptan Ertuğrul, Latovlevici’nin kornerden penaltı noktasına gönderdiği topu kafa ile kaleci Ramazan’ın ulaşamayacağı köşeye yolladı: 1- 1. 48’de Trezeguet, kendine yapılan faulü direk kaleye gönderdi. Kaleci Okan ve savunmanın bakışları arasında top gol çizgisini geçti: 1-2.

Haberin Devamı
YORUM YAZ