MENÜ

Paşa değil Mareşal!

Abone Ol Google News

Mustafa Denizli ile büyük çıkış yakalayan Kasımpaşa, 3-1’lik Göztepe galibiyetinden sonra Akhisarspor’a da gol oldu yağdı: 5-0. Ev sahibinde iki gol atan Diagne, gol sayısını 10’a yükseltip, krallıkta rakiplerine şimdiden fark atmaya başladı. Kötü gidişe ‘dur’ demesi için takımın başına getirilen Cihat Arslan’la patlama yapması beklenen konuk ekip, aslında maça iyi giriş yaptı. İlk 4 dakikada 4 korner kullanan Akhisar, sonuç bölgesinde yetersiz kaldı.

Haberin Devamı

Peşpeşe goller

İkinci yarıda Kasımpaşa gerçek hüviyetini sahaya yansıtmaya başladı. 56’da Eduok topu penaltı noktası üzerindeki Diagne’ye gönderdi. Pasında topu önünde bulan Trezeguet, fileleri havalandırdı: 1-0. 2 dakika sonra rakip sahada kapılan top, Kasımpaşa’ya 2. golü getirdi. Sol kanatta gelişen atakta Tarkan’ın ceza sahası çizgisinden vuruşu skoru 2-0’a taşıdı. 67’de Trezeguet kovaladığı topu ceza sahasına hareketlenen Diagne’nin önüne uzattı. Senegalli düzgün bir vuruşla Süper Lig’deki gol sayısını 9’a yükseltti: 3-0. 69’da Trezeguet’in baskısı sonuç getirdi. Savunmanın uzaklaştırmak istediği topu ceza sahası içinde kapan Diagne, skoru 4-0’a taşıdı.

Haberin Devamı

Savunma çöktü

78’de Akhisar yine büyük bir hata yaptı. Lopes kafa ile geri pas vermek isterken Eduok cezayı kesti: 5-0. Akhisar, Kasımpaşa yenilgisi ile birlikte Süper Lig’de erken S.O.S vermeye başladı. Kasımpaşa ise Mustafa Denizli yönetiminde 2’de 2 yaptı ve rakiplerine korku saldı.

YORUM YAZ