MENÜ

Paşa da Antep'i yıkamadı

Abone Ol Google News

Koronavirüs sonrasında çıktığı altı maçı da kaybetmeyen Gaziantep FK, son 10 haftada 1 mağlubiyet alan Kasımpaşa'ya da yenilmedi. 2-2 sona eren maçta Antep'in gollerini Muhammet ile Maxim atarken, Paşa'nın sayıları Thiam'dan geldi

Haberin Devamı

Süper Lig'in parlayan takımı Gaziantep FK'nın salgın sonrası yenilmezlik serisine, Kasımpaşa da son veremedi: 2-2. Oynadıkları futbolla tehlike bölgesinden süratle uzaklaşan iki takımın mücadelesi mest etti. 6'da Güray sağdan ortaladı, Muhammet'in kafa vuruşu kaleci Ramazan'dan dönünce, topu önünde bulan golcü affetmedi: 1-0. 13'te Yusuf Erdoğan sağdan ortaladı, topla buluşan Thiam skoru eşitledi: 1-1. 37'de Thiam, Aytaç Kara'nın ceza sahası içine attığı pasta topa falsolu vurdu, ağlarla buluşturdu: 1-2.

Paşa ritmini buldu

Sumudica, takımını hareketlendirmek adına ikinci yarıya Jefferson ve Furkan hamlesi ile başladı. Ancak ritmini bulan Kasımpaşa, bu yarıda kalesini başarı ile savunurken, kontralarla da rakip alanda pozisyonlar buldu. Ancak 77'de Meriah'ın savunmadan çıkarken kaptırdığı topu Maxim affetmedi: 2-2.

Haberin Devamı
YORUM YAZ