MENÜ

Paşa Alanya'da darmadağın

Abone Ol Google News

Kemal Özdeş’in mirasını cömertçe harcayan Mustafa Denizli’nin Kasımpaşa’sı Alanyaspor’a da 3-0 mağlup oldu, peşpeşe 6. yenilgisini aldı. Sergen Yalçın’la evinde kaybetmeyen Akdeniz temsilcisinde hafta içinde Efecan, Tzavellas ve kaleci Haydar’a yapılan sözleşme operasyonu oyuna olumlu yansıdı. Kafası rahat Efecan ve Ozan Tufan’ın ateşlediği Alanyaspor’da Djalma takımını yine bir orkestra şefi gibi yönetti.

Haberin Devamı

Baiano, Kasımpaşa’nın sol tarafını yol geçen hanına çevirirken, son haftaların skoreri Cisse bu haftayı da boş geçmedi, son 5 maça 6 gol sığdırdı. İstanbul temsilcisi ise tüm umudunu Trezeguet’ye bağlamıştı. Ara transferde gelen oyuncuların takıma uyum sağlayamaması, Denizli’nin oyun planlarını altüst ederken, ilk yarı sonunda Popov’un gördüğü kırmızı kart da Kasımpaşa’nın gardının erken düşürmesine neden oldu.

Son söz Sural'den

10’da Baiano’nun penaltı noktasına ortaladığı top Kasımpaşalı Sadiku’nun kafasından sekip kaleye yöneldi. Direkten dönen topu Cisse göğsü ile tamamladı. Bu pozisyona yan hakem ofsayt bayrağı çekerken, hata VAR’dan döndü, gol geçerli sayıldı: 1-0. 53’te sahneye yine Baiano-Cisse ikilisi çıktı. Brezilyalı sağdan ortaladı, Senegalli kafayı yapıştırıp farkı ikiye çıkardı: 2-0. 89’de imzayı son dakikalarda oyuna giren Cenk Ahmet ve Sural attı. Çek oyuncu skoru 3-0’a taşıdı. Paşa bu yenilgi ile dipten gelenlerin ayak seslerini duymaya başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ