MENÜ

Konya yıkılmıyor Giresun gülmüyor

Abone Ol Google News

Ev sahibi bu karşılaşmaya; geride kalan 4 haftada ligin galibiyet elde edemeyen ikinci, henüz gol atamayan tek takımı olmanın ağırlığı ile çıktı. Hakan Keleş, taraftar grubu Çotanaklar’ın da desteğini alan takımını sahaya mutlak galibiyet için sürdü. Orta alanda yeniden Traore’ye dönen Keleş, Süper Lig tecrübesi olan Diabate ve Doukara’yı takımın skor gücüne katkı yapmaları için özel yetkilerle donattı. Pas ve duran top ustası Zeki Yavru, Flavio ve Sergio’nun bu ikiliye verdiği destek ev sahibine hücum zenginliği olarak döndü.

Haberin Devamı

En iyi başlangıç

En iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan, dünkü maça kadar yeni sezonda yenilgi yüzü görmeyen Konyaspor ise sahaya seriyi ve yükselişini sürdürmek için çıktı. Savunma güvenliğini ön planda tutan Palut, Hadziahmetovic’i de defansın önünde emniyet subabı olarak görevlendirdi.

Direkte patladı

İlk yarıdaki gidişattan memnun olmayan İlhan Palut, ikinci yarıya Michalak - Rahmanovic hamlesi ile başlayıp, ataklara ivme kazandırdı. Ancak ev sahibinin etkili atakları hızını sürdürdü. 66’da Ahmed Hassan’ın şutu yan direkten döndü. 82’de Valde’nin şutu kaleci Sehic’te kaldı. Ev sahibinin kalan sürede rakip ceza alanındaki baskısı sonuç getirmeyince, karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ