MENÜ

Kayıpşehir!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligin dibinden kurtulmak için son iki maçında büyük hamle yapan Gaziantepspor, Adanaspor galibiyetini şampiyonluğun en güçlü adaylarından Başakşehir karşısında aldığı 1 puanla süsledi: 0-0.

İbrahim Üzülmez’den görevi aldıktan sonra takımı acilen değiştiren ve kendi sistemine dönüştürmenin yollarını arayan Bülent Uygun, zorlu İstanbul deplasmanında da tüm hesaplarını puan üzerine yaptı. 4-0’lık Kasımpaşa hezimetinin izlerini kendi taraftarı önünde silmek isteyen Abdullah Avcı ve öğrencilerinin aklı dün de geçen haftada kalmıştı. Kaptan Emre’nin gayrete getirmeye çalıştığı ev sahibinde Edin Visca’nın düşen formuna, Mossoro’nun isteksizliği ve İrfan Can’ın ısınma turları da eklenince ortaya tatsız-tuzsuz bir oyun çıktı. Gaziantep ilk yarıda oyunun savunma yönüne ağırlık verirken, tehlikeli atakları ev sahibi geliştirdi. 41’de Edin Visca’nın pasına hamle yapan Mustafa’nın sert şutu yan direkten döndü.

‘Penaltı’ sesleri

Bülent Uygun’un “Takıma benim stilimde bir oyuncu lazımdı” diyerek aldığı Marcinho maç boyunca sedece 75’te hedefi ıskalayan tek bir şuta imza atarken takımın gol umudu Ghilas ise rakip defans arasında kayboldu. 83’te Cengiz’in şutu ceza sahası çizgisi üzerinde Reis’in eline çarptı, Başakşehirliler ‘penaltı’ itirazında bulundu, hakem Alper Ulusoy ‘devam’ dedi. 84’te Mehmet Batdal’ın sert şutunu kaleci Victor çeldi. 90+4’te Emre’nin falsolu şutu direk dibinden dışarıya çıktı: 0-0.

YORUM YAZ