MENÜ

Karagümrük yakıyor!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe yenilgisi ile 11 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Fatih Karagümrük, gol sağanağı şeklinde geçen maçta farklı yendiği Ümraniyespor’u düşme hattında kaderi ile baş başa bıraktı. Umut Nayır ile 1-0 öne geçen ev sahibi, bu avantajını koruyamadı, Lobjanidze, Borini (2) ve Diagne’nin gollerine boyun eğdi: 4-2. Recep Uçar bu maça kadar toplam 31 gole imza atan Borini-Diagne ikilisini Glumac ve Avounou ile yakın markaja aldı. Geraldo’nun yönlendirdiği Sekidika ve Kayode’nin olgunlaştırdığı Ümraniye ataklarında Umut Nayır yine takımının gol umudu oldu.

Haberin Devamı

Viviano müthiş döndü

Sakatlanan Batuhan’ın yerine girip, uzun bir aradan sonra formasına kavuşan Viviano, 30. dakikada Kayode’nin şutunu yatarak çeldi, mutlak bir golü önledi. 36’da Umut Nayır’ın ceza sahası dışından çektiği sert şut, Shukurov’un koluna çarpıp yön değiştirdi. Ali Şansalan’ın penaltı ile cezalandırdığı pozisyonda atışı kullanan Umut, takımını 1-0 öne geçirdi. 45+1’de Levent’in soldan getirdiği topla buluşan Lobzhanidze, Glumac’ın baskısına rağmen, dönüp vurdu: 1-1.

Haberin Devamı

İkinci penaltı da Borini’den

İlk golün etkisinden kurtulamayan Glumac, 45+6’da Diagne’nin bileğine bastı. VAR’ın uyarısı ile kazanılan penaltı’yı Borini gole çevirdi: 2-1. 55’te Georghe’nin ceza sahası içinde Borini’ye yaptığı hareket, bir kaz daha VAR uyarısı ile penaltıya dönüştü. Atışı kullanmak isteyenDiagne’ye rağmen topun başına geçen Borini ikinci penaltı golüne imza attı: 3-1. 63’te Geraldo’nun baskısında topu Dresevic’ten kapan Kayode ceza sahası dışında topun altına girdi: 3-2. 75’te Borini’nin başlattığı atakta, Bertolacci’nin pasını Diagne düştüğü yerden köşeye vurdu: 4-2.

YORUM YAZ