MENÜ

Gümrük'ten geçit yok!

Abone Ol Google News

İstanbul’da kaybetmeyen Karagümrük, uğurlu sahası Esenyurt’ta Çaykur Rizespor’u Alassane Ndao’nun ilk yarıda attığı iki golle devirdi, yükselişini sürdürdü. Galatasaray’dan sonra dün de sahadan yenilgiyle ayrılan Karadeniz ekibi ise düşüşe geçti.

Haberin Devamı

Ev sahibi ilk yarıda Jimmy Durmaz ile rakibini adeta kilitledi, Alassane Ndao ile vurdu. Durmaz, dün rakipten kaptığı topları kusursuz servislerle, arkadaşlarına ikram ederken, sahada basmadık yer bırakmadı. Konuk ekip ise evinde kaybetmeyen rakibi karşısında dişe diş bir mücadele sergiledi. Son maçlarda deplasman başarısı ile önplana çıkan Ç. Rizespor’u dün erken sakatlıklar yavaşlattı. Orta alanda Donsah’ın kaptırdığı toplar ise kontratağa dönüşüp, rakibin ekmeğine yağ sürdü.

Müthiş orta ve gol

Karşılaşmanın ilk şutunu atan Jimmy Durmaz 15’e soldan ortaladı, savunmayı geçen topu Alassane Ndao sağ ayak içi ile ağlara yolladı: 1-0. 20’de Melnjak ortaladı, ilk golde topu kaptıran Meriah kafayla eşitliği sağladı, hatasını affettirdi: 1-1. 25’te ceza sahasında top Meriah’tan sekip Alassane Ndao’nun önüne geldi. Senegalli kalabalık savunma arasında topu kalecinin uzanamayacağı köşeye yolladı: 2-1.

Haberin Devamı

Zorlu süreç

İkinci yarıda konuk ekip, oyuna baskılı başladı. Jimmy Durmaz’ın yorulup oyundan düşmesi de ev sahibini yavaşlatınca Rizespor gollük pozisyonlar buldu. Ancak Roco yönetimindeki savunma ile kaleci Viviano rakibe gol şansı vermedi. Son üç maçını beraberlikle kapatan Karagümrük, sonunda üç puanla tanışıp yükselişini sürdürdü. Rizespor ise bu maçla birlikte kazanamama serisini üç maça çıkarırken, gelecek adına zorlu bir sürecin içine girdi.

YORUM YAZ