MENÜ

Gol yağmurunda zafer Antep'in

Abone Ol Google News

Ben Youssef, Sadiku ve Hajradinovic’in 3-0 kazanılan Rize’de 4. sarı karta kurban gitmesi, ev sahibinin kolunu kanadını kırdı. Tayfur Havutçu, Heintz, Fernandes ve Khalili gibi maç eksiği olan oyunculardan medet umunca, korktuğu başına geldi. Zorunlu olarak belki de ilk kez bir arada oynayan Kasımpaşa savunması, kademe hataları ve kaptırdıkları toplarla Gaziantep forvetlerinin iştahını kabarttı. Evinde kazanma zorluğu çeken Gaziantep FK ise dün ummadığı kadar dirençsiz bir rakiple karşılaştı. Konuk ekibin yükselen değeri Kenan Özer, sazı eline aldı, takımını zafere taşıyan isim oldu. Kayode’nin fırsatçılığı, Djilobodji’nin bitmeyen enerjisi de buna eklenince, Gaziantep için zor deplasman kolaya döndü.

Haberin Devamı

Veysel diriltti

7’de Kayode ile Fatih arasındaki mücadelede top çizgiyi geçti: 0-1. 10’da Quaresma’nın korner’den gönderdiği topu Mustafa Pektemek kafa ile penaltı noktasına doldurdu, Veysel kafa ile tamamladı: 1-1. 21’de Kayode soldan altıpas çizgisine ortaladı, Kenan ikili savunmaya rağmen yükselmeden kafayla topu Kasımpaşa ağlarına gönderdi: 1-2. 33’te Kenan’ın kornerinde Djilobodji kafayla farkı 2’ye yükseltti: 1-3.

Haberin Devamı

Ne yaptın Quaresma!

44’te Quaresma-Kenan mücadelesi penaltıya dönüştü. Atışı kullanan Kayode, Fatih’i terse yatırdı: 1-4. 57’de Özgür’ün pasında savunmayı vücut çalımları ile etkisiz hale getiren Quaresma topa sert vurdu: 2-4. 80’de ceza sahasına doldurulan topa Veysel dokundu, Thiam’ın vuruşu ev sahibini umutlandırdı: 3-4.

YORUM YAZ