MENÜ

Giresun'a Antep'te nefes

Abone Ol Google News

Maç öncesi düşme hattının bir tık üstünde konuşlanan ev sahibi, altındaki rakiplerinin maçlarını tamamladığı haftayı 3 puanla kapatmak, rahat nefes almak adına oyuna hızlı başladı. Hakan Keleş, takımına ikinci bir 3 maçlık galibiyet serisi yaşatmak için sahaya hücum gücü yüksek bir 11 sürdü. Traore’nin ateşlediği, Muhammet Gümüşkaya ve Flavio sürüklediği Karadeniz temsilcisi ilk yarıda Serginho ve Umut Nayır ile rakip kalede aradığı golü erken buldu. Son 4 haftadır galibiyet yüzü görmeyen konuk ekipte ise Sagal-Maxim ikilisi kilit çözücü olarak görev yaptı. Figueiredo ve Muhammet Demir’i çift forvet olarak sahaya süren Bulut’un oyun planı eksiksiz işledi.

Haberin Devamı

17. penaltı da gol

6’da Serginho, Traore’nin savunmanın arkasına gönderdiği topu ceza sahası yayı üzerinden plase bir vuruşla kaleye gönderdi: 1-0. 40’ta Muhammet’i savunurken ceza sahası içinde Peres’in topa eliyle hareketine maçın hakemi ‘penaltı’ düdüğü çaldı. Atışı yapan Maxim Süper Lig kariyerindeki kullandığı 17. penaltıyı da gole çevirdi: 1-1.

Haberin Devamı

Son söz Chiquinho’dan

İlk yarıyı karşılıklı gollerle kapatan taraflar, ikinci yarıya kontrollü başladı. Orta alanda yoğunlaşan oyun top kapma savaşına dönüştü. Keleş bu sıkışıklığı aşmak için Muhammet Gümüşkaya’yı orta alana çekip, pas trafiğine akıcılık kazandırdı. Ev sahibi beklediği golü 79’da buldu. Serginho’nun savunmadan seken topunda sahneye çıkan Chiquinho skoru belirleyen isim oldu: 2-1.

YORUM YAZ