MENÜ

Gençler'de Hamzaoğlu farkı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe galibiyeti ile son sıradan kurtulmak adına umutlanan Kayseri, nefes kesen maçta Gençlerbirliği’ne takıldı: 1-2. Düşme hattından kurtulmak için uğraş veren iki ekibin kora kor mücadelesinde heyecan zirve yaptı. Hakem Ali Şansalan’ın topa olan sertliklere göz yumduğu maçın ilk çeyreğinde evsahibi baskın ataklarla gol aradı. Sağ kanattan Erdem-Sio ikilisi dün Kayserispor’un solunu bir hayli zorladı. Stancu’nun tecrübesi, Nadir’in dinamizmi ve şef Sessegnon’un direnci, Başkent ekibini ayakta tutan unsurlardı. Ev sahibi golü erken buldu. 14’te Erdem’in pasını önüne alan Sio ceza sahası dışından sert vurdu. Savunmada Abdennour’un kafasına çarpan top Lung’un bakışları arasında ağlarla buluştu: 1-0. 35’te Abdennour’un vurduğu kafa üst direğe çarpıp auta gitti.

Haberin Devamı

Uygun’dan cesur hamle

İkinci yarıya da ev sahibi yine hızlı başladı. 63’te Halil İbrahim çaprazdan şutladı, Lung topu güçlükle kornere çeldi. Bu dakikadan itibaren tüm riskleri göze alan Bülent Uygun, 2004 doğumlu Emre Demir’in yanı sıra 17 yaşındaki Nurettin’i 69’da oyuna sürdü. Bu ikili 71’de golün mimarı oldu. Nurettin’in soldan ortaladığı top savunmadan sekti. Meşin yuvarlağı önünde bulan 15’lik Emre, sol ayağı ile topu tavana çaktı: 1-1.

Haberin Devamı

Adebayor zoru başardı!

Bu gol ev sahibini kendine getirdi! Galibiyet için çok istekli olan Gençlerbirliği bu dakikadan sonra baskıyı tekrar artırdı. 76’da karşı karşıya pozisyonu kaçıran Stancu, 81’de kendini affettirdi: 1-2. 85’te Adebayor’un kaçırdığı pozisyon Kayseri adına saç-baş yoldurttu. 90 dakika sonunda gülen taraf Gençlerbirliği oldu, düşme hattından çıkmak adına büyük bir hamleye imza attı.

YORUM YAZ