MENÜ

Gaziantep geri döndü

Abone Ol Google News

Ev sahibinde Muğdat, Tetteh, Furkan sakat, Diarra, Jefferson cezalı, ligin haşarı teknik adamı Sumudica ise tribünde... Evinde kolay kazanamayan Gaziantep, kendi gibi kadro zaafiyeti yaşayan Kayserispor karşısında bu durumu avantaja çevirmek, haftayı 3 puanla kapatmanın hesabı ile sahada yer aldı. Konuk ekipte de Henrique, Nurettin, Levent, Alpay sakatlıkları nedeniyle kadroda yok. Takıma dinamizm katan Emre yine sahada. Asların yokluğunda tüm hünerlerini sergileme fırsatı bulan genç yetenek, savunmasına destek verirken, ilk yarıda attığı ara paslarla arkadaşlarını ileriye taşıyan isim olarak önplana çıktı.

Haberin Devamı

Mecburi değişiklikler

Kayserispor, Rizespor karşısında alınan 3 puanı anlamlı kılmak adına ilk 45’te rakibine direndi. 11. dakikada sakatlanan Mensah, sağlık ekibinin tüm ısrarlarına rağmen 22’de oyunu sinirli bir şekilde terkedip, soyunma odasının yolunu tuttu. 29’da bu kez ev sahibinde Twumasi sakatlanıp, oyundan çıktı. 67’de Djibobodji’nin rakip alana gönderdiği topu, Kayote kafa ile savunmanın arkasına gönderdi.

Haberin Devamı

Son söz Kayode’den

Bu alana hamle yapan Güray, kilidi açan golü attı: 1-0. Bu gol sonrası saha karıştı. Sevincini kendi taraftarları ile paylaşmak yerine, rakip tribünlere ‘sus’ işareti yapmaya koşan Güray’a Gaziantep yedek kulübesi büyük tepki gösterdi. Olaylar sonrası gelişen ilk atak yine golle sonuçlandı. 72’de Pawloski soldan ceza sahasına ortaladı, Kayote dokundu: 2-0. 90+2’de Kenan, ceza sahası içinde Djedje tarafından düşürüldü. Kazanılan penaltıyı Kayode, Lung’un altından gole çevirdi: 3-0.

YORUM YAZ