MENÜ

Demir'e Gümrük engeli

Abone Ol Google News

Kötü gidişe ‘dur’ demek, ilk iç saha galibiyetini almak isteyen Karagümrük, aldığı sonuçlarla büyük hedeflere koşan Adana Demirspor’a Atatürk Olimpiyat Stadı’nda ‘dur’ dedi. Ev sahibinde Paoletti, Mendes, Dituro, Lasagna, Nicolas ve Salih Dursun’un sakatlığı Alparslan Erdem’i yeni arayışlara iterken, Kluivert ise sakat Balotelli ve Ndiaye’nin yokluğunda Trabzonspor’u 1-0’la geçen kadroyu bozmadı.

Haberin Devamı

Karşılıklı savunma hataları ilk 15 dakika içinde tehlikeli ataklara dönüştü. 15’te Karagümrük rakip savunmayı 3’e bir yakaladı. Eysseric’in şutunda kaleci Ertaç gole izin vermedi. 45’te Nani’in kaleye giden topunu son anda Levent uzaklaştırdı. Öğrencilerinin performansından memnun kalmayan Kluivert, ikinci 45’te Nani ve Stambouli’nin yerine Tayfun ile Zeneli’yi oyuna aldı. 52’de ev sahibi golü altın tepside buldu. Savunma arkasına atılan topta Gravillon’un ayağı kaydı, Nazım’ın ince dokunuşu ağlarla buluştu: 1-0.

Kaleci Emre’ye dikkat!

89’da Rohden’in paralel pasına dokunan Serdar Dursun, Karagümrük forması ile ilk golünü attı: 2-0. Ev sahibinde ilk profesyonel maçına çıkan kaleci Emre Bilgin, yerinde müdahaleleri ile maça damgasını vururken, Nazım Sangare ile yine Fenerbahçe’den takım arkadaşı Serdar Dursun, ev sahibini ilk iç saha galibiyetine taşıyan isimler oldu. İstanbul deplasmanlarında hüsran yaşayan konuk ekip ise Kasımpaşa’dan sonra ikinci yenilgisini Karagümrük’ten aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ