MENÜ

Dadaşlar eriyor

Abone Ol Google News

Yılmaz Vural'ı kurtarıcı olarak getiren B.B. Erzurumspor, Konyaspor karşısında Milosevic'in golüyle geriye düştü, Da Costa ile eşitliği yakaladı. 44'te sahneye çıkan Abdülkerim, Yeşil-Beyazlılar'a zaferi getirdi. Dadaş için tehlike çanları çalmaya başladı.

Haberin Devamı

Düşme hattından kurtulmanın hesaplarını yapan Erzurumspor, Süper Lig'in en tecrübeli teknik adamı Yılmaz Vural yönetiminde çıktı dünkü mücadeleye... Vural, takımı kendisi gibi ligde hem dibi hem de zirveyi görmüş Aatif'a emanet etti. Rakibine göre puan zengini olan Konyaspor'da futbolcular sezonun en keyif veren oyununu sahaya yansıttı. Yeşil-Beyazlılar Milosevic, Cikkaleshi ve Bytyqi ile rakip ceza alanında şov yaptı. 9'da Cikalleshi soldan sürüklediği atakta, düştü kalktı, topu ceza sahasına hareketlenen Milosevic'in önüne yuvarladı. Boşnak futbolcunun falsolu vuruşu çimlere de çarpıp, kaleci Szumski'nin altından ağlarla buluştu: 0-1. 15'te Emrah, kullandığı serbest atışta topu penaltı noktasına ortaladı, savunmasından çıkıp gelen Da Costa'nın kafa vuruşu, skora eşitlik getirdi: 1-1.

Haberin Devamı

Yine hüsran

25'te Murat'ın, ceza sahası içinde kaleci Szumski ile karşı karşıya gelen Bytyqi'ye arkadan yaptığı hamleye maçın hakemi Sarper Barış Saka 'devam' dedi. VAR uyarısı sonrası kazanılan penaltıyı Cikalleshi üstten auta gönderdi. 44'te Milosevic'in direkten dönen topunu altıpasta Abdülkerim kafa ile kontrol etti, kalabalık savunma arasından sert vurdu: 1-2. İkinci yarı ile birlikte Vural, silahlarını tek tek sahaya sürdü, rakip alana yerleşti. Ev sahibinin baskısı 90+7'de karşılığını buldu. Orta hakem Sarper Barış Saka, Aatif'in serbest atışında topun Jevtovic'in eline çarptığı gerekçesi ile penaltı noktasını gösterdi. Ancak VAR uyarısı sonrası kararını iptal etti. Ev sahibi yine hüsrana uğradı.

YORUM YAZ