MENÜ

Dadaş'ın tükenişi

Abone Ol Google News

Süper Lig’in deplasman fakiri Erzurumspor, Kasımpaşa’ya da boyun eğdi, kümede kalma şansını oldukça zora soktu. Egemen ve İbrahim’siz bir kadro ile İstanbul’a gelen konuk ekipte teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Emrah Başsan’ı da kulübede unutunca, henüz maçın başında dengeler İstanbul temsilcisi lehine bozuldu.

Haberin Devamı

Obertan sıkıştı kaldı!

Savunmanın temel taşı Lokman’ın 45. dakikada sakatlanması, Kasımpaşa için zor geçmesi beklenen karşılaşmayı kolaylaştırdı. Orta alan üstünlüğünü rakibe bırakan Doğu temsilcisinde Rashad Muhammed ve Kone’nin etkisiz futbolu, tüm maçlarda liderliğe soyunan Obertan’ın markajda sıkışıp kalması bir anlamda sonun başlangıcı oldu. Kasımpaşa’da ise Pavelka ve Sadiku’nun yönlendirdiği ataklarda kilit isim olarak öne çıkan Trezeguet, dün de rakip savunmanın başına bela oldu. Mısırlı oyuncuya büyük destek veren Koita attığı iki golle takımının skor yükünü üstlendi. Başarılı forvet 29. dakikada perdeyi açtı: 1-0.

Eduok yetmedi

İkinci yarının başında Dadaşlar, Eduok ile umutlandı: 1-1. Golü yemesine rağmen direnci artan Mavi- Beyazlılar’da Trezeguet-Koita işbirliğiyle galibiyet sayısı atıldı: 2-1. Mustafa Denizli’nin ekibi, deplasmanda 3-2 kazandığı Akhisarspor maçı sonrası, ateş hattındaki Erzurumspor’u da yenip, orta sıralara yükselmenin sevincini yaşadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ