MENÜ

Dadaş'ın ayak sesleri

Abone Ol Google News

Şifo Mehmetli Erzurumspor, güçlü Antalya’yı da yendi, demir attığı ligin dibinden orta sıralara doğru yelken açtı: 1-0. Temposu yüksek, pozisyonu kıt ilk yarıda ev sahibi, isabetli pas oranı ile adeta rakibine top göstermedi. Kanat ataklarına bel bağlayan Mehmet Özdilek’in takımı bu 45’te ceza sahasına gönderilen 12 ortadan yararlanamadı.

Haberin Devamı

2 puanda aldığı Erzurumspor’a kısa zamanda takım ruhu kazandıran Şifo, güven aşıladığı suskun yıldızları ile dün de kazanmayı hak eden taraftı. Sehic kalesinde kusursuz oynarken, savunmada Lokman ve Egemen liderliğindeki Erzurumspor’da yükselen değerler Emrah ve İbrahim takımın vurucu gücü olarak önplana çıktı.

Bu ikiliye Özer’in tecrübesi de eklenince, tribünleri dolduran Dadaşlar takımlarına gururla alkış tuttu. Bülent Korkmaz ise, kazanması halinde zirve yürüyüşünü sürdürecek olan takımını iyi yönetemedi. Orta alan zaafiyeti, savunmanın rakip ataklar karşısında zor durumlara düşmesine neden olurken, hücumcular ise adeta yalnızları oynadı.

Direkler konuştu

Haberin Devamı

Önemli anlar ise şöyle: 62’de İbrahim’in 25 metreden savurduğu şut, üst direkten sahaya döndü. 76’da Emrah, orta alanda kazanılan faulde atışı, rakip ceza sahası içine doldurdu. Antalyasporlu Diego’nun ters kafası, Erzurumspor’un gol sevinci oldu: 1-0. 86’da bu kez Erhan Çelenk’in şutu direkten döndü. Erzurumspor dünkü galibiyetle, “Benim yerim ligin dibi değil” diye haykırıp, yükselişini sürdürdü.

YORUM YAZ