MENÜ

Dadaş, Sivas'tan boş dönmedi

Abone Ol Google News

İkinci yarıda her iki takım adına birer topun direkten döndüğü maçta Sivasspor ile Erzurumspor puanları kardeşçe paylaştı, 0-0’lık maçın sonucu iki takıma da yaramadı.

Haberin Devamı

Konuk ekibin ateş hattından, ev sahibinin tehlikeli bölgeden uzaklaşma maçının ilk yarısı pozisyonu az, mücadelesi yüksek tempoda oynandı. Evinde kazanma zorluğu yaşayan Sivas’ta Rıza Çalımbay, hücum gücü yüksek bir takım sürdü. Çalımbay, Gradel ve Erdoğan’ın kanatlardan getireceği, Kayode ve Yatabare ile buluşturacağı toplarla rakip savunma kilidini çözmeyi düşünmüştü. Ancak Caner ve Kayode’nın sakatlıkları tüm planlarını altüst etti. Mesut Bakkal ise “önce bir puan” diyerek, savunma güvenlikli 11’ini sahaya sürdü. Aatif, El Kabir ve Cenk Ahmet gibi kontratağı seven oyuncuları ile bir sürprize imza atmayı hedefledi.

Direkten dönünce...

66’da Erzurum’dan Ricardo Gomes’in vuruşunda top kaleci Muammer’in müdahalesiyle yan direkten geldi. 82’de Fajr korneri kullandı, Kone’nin vuruşunda top üst direkten döndü. Bu andan sonra takımlar skoru korumak adına daha temkinli bir oyunu tercih edince, top orta alanda sıkıştı, kaldı. Maç sonunda ne şiş ne de kebap yandı. Taraflar sahadan sarılarak dostça ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ