MENÜ

Dadaş 1 puanı kurtardı

Abone Ol Google News

Düşme hattından kurtulma uğraşı veren iki takımın kıran kırana mücadelesinde Gençlerbirliği ilk yarıyı Lima'nın golü ile önde kapadı. Aatif devre sonunda penaltıyı kaçırdı, Dadaşları 90+3'te Da Costa'nın attığı gol ipten aldı, mücadele 1-1 bitti.

Haberin Devamı

Yılmaz Vural, 7 maçtır galibiyet özlemi ile yanıp tutuşan Erzurumspor'un başında dün ikinci kez sahaya çıktı. Özcan Bizati yönetimindeki Gençlerbirliği ise karşılaşmaya tutuk başladı. İlk bölüm konuk ekibin hakimiyetinde geçildi. 29'da Bizati'nin jokeri Candeias sahneye çıktı, adrese teslim ortasına 'Ne zaman patlayacak' diye merak edilen Lima kafayı çaktı: 1-0. 44'te ceza sahası içinde Johansson-Emrah yakınlaşmasını, Suat Arslanboğa penaltı ile cezalandırdı. Atışı kullanan Aatif'ın kaleciden dönen vuruşunu Cenk Ahmet tamamladı. VAR uyarısı ile atış 2. kez tekrarlandı.

Nordfeldt devleşti

Aatif'in vuruşunda Nordfeldt bir kez daha kurtarırken, bu kez hakem Aslanboğa, çizgi ihlali verdi. VAR ise 3. tekrarı 'Taç'a çevirdi. İkinci yarıda Erzurum'un baskısı giderek arttı. Gol için savunma güvenliğini de elden bırakan konuk ekip, kalesinde büyük tehlikeler yaşadı. Vural 78'de ilk değişiklikleri yapıp, takımını yeniden ateşledi. Bizati bu hamlelere anında karşılık verdi. 86'da Ayite'nin şutu üst direkten döndü. 90+3'te Yılmaz Vural'ın savunmadan ileriye gönderdiği Da Costa'nın füzesi maçın skorunu belirledi: 1-1. Düşme hattındaki 7 takımı yakından ilgilendiren karşılaşma sonrası taraflar ligde kalma umutlarını gelecek haftalara taşıdı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ