MENÜ

Başakşehir damgası

Abone Ol Google News

Türk Milli Takımı’nın başarısı için birlikte mücadele eden iki ezeli rakibin takım kaptanı Emre Belözoğlu ile Selçuk İnan’ı kader bu kez Kasımpaşa ile Başakşehir’in teknik sorumlusu olarak karşı karşıya getirdi. Mücadele öncesi ev sahibinde Hadergjonaj sakatlığı nedeniyle forma giymezken, konuk ekipte ise Ndayishimiye, Okaka kart cezalısı, Şener, Traore ve Biglia da sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almadı. Başakşehir forması ile bu sezon Süper Lig’de 11, Türkiye Kupası’nda ise 61 dakika süre alan futbol efsanesi Mesut Özil ise uzun bir aradan sonra geniş kadroda yer buldu.

Haberin Devamı

İlk yarıda ikili mücadelelerde rakibine üstünlük sağlayan Kasımpaşa, kanatlardan Tırpan-Fall, Yasin-Ben Ounase ile gol aradı. Konuk ekip ise ilk 45’te topun hakimi olmasına rağmen as oyuncularının yokluğunu hissetti.

VAR kaderi belirledi

15’te Başakşehir savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı topu ceza sahası dışından Yasin Özcan sol ayağı ile şutladı. Yerden seken top kaleci Volkan’ın bakışları arasında gol oldu: 1-0.

Haberin Devamı

48’de Aleksic, Serdar’ın Hajradinoviç’ten kapıp, hareket alanına gönderdiği topu, çaprazdan ağlara yolladı: 1-1.

90+9’da Szysz’ın kafa ile kaleye gönderdiği topa Ben Ouanes eli ile müdahele etti. Serdar topu ağlara gönderdi, yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Yapılan VAR incelemesi sonucu kazanılan penaltıyı Deniz gole çevirdi: 1-2.

90+11’de Serdar’ın şutunu Erdem çeldi, topu önünde bulan Szysz, skoru belirleyen isim oldu: 1-3.

YORUM YAZ