MENÜ

Avantaj Alanya'da

Abone Ol Google News

Küçülme kararı alıp; Kerim Hafez, Veysel Sarı, Mustafa Pektemek, Veigneau, Heintz gibi futbolcularını gönderen Kasımpaşa, ilk yarının flaş ekibi Alanyaspor karşısına sakat Quaresma’dan yoksun bir kadro ile çıktı. Tayfur Havutçu, eldeki mütevazı kadroyu enazından bir beraberlik parolası ile sahaya sürerken, ikinci maç için avantaj yakalamayı hesaplamıştı. İlhan Depe’nin yönlendireceği atakları Thiam ile buluşturma çabası ilk yarıda konuk ekibin tek golünü getirdi, kaçanlar ise saç-baş yoldurttu. Diri kadrosu ile iyi bir devre arası kampı geçiren ev sahibi, karşılaşmaya fırtına gibi başladı.

Haberin Devamı

İşi Kral bitirdi

12’de Ceyhun’un penaltı noktasına yaptığı ortaya Welinton kalabalık savunma arasında yükseldi, kafayı yapıştırdı: 1-0. 14’te bu kez Welinton ortaladı, Fernandes kafa ile noktaladı: 2-0. İlk 14 dakikada gelen iki gol ev sahibinin hızını kesti, direncini kırdı. Üst üste iki net fırsattan faydalanamayan Thiam 41’de Weliton’un hatasını affetmedi. Orta alanda kaptığı topu sürükleyen Thiam’ın ceza sahasına girer girmez attığı sert şut, Ceyhun’a çaptı, farkı bire indirdi: 2-1. 45+1’de Cisse, Musa Çağıran’ın paralel pasını altıpasta ağlara yolladı, Kasımpaşa’nın hızını kesti: 3-1.

Haberin Devamı

10 kişiyle zafere

Son 29 dakikayı 10 kişi oynamak zorunda kalan ev sahibi, geriye iyice yaslanıp, skoru koruma gayreti içine girdi. Usta ayakları ile ikinci yarıda rakibin gençlerine gol izni vermeyen ev sahibi, bir hafta sonra İstanbul’da oynanacak rövanşa skor avantajı ile gitmeyi başardı.

YORUM YAZ