MENÜ

Atmacalar'ı Göz Göz durdurdu

Abone Ol Google News

Rizespor'un önlenemez yükselişine Göztepe 'Dur' dedi. Karadeniz ekibinin savunma kilidini ilk yarıda çözemeyen İzmir ekibi, ikinci yarıda kaptanı Halil ve Ndiaye ile bulduğu gollerle 3 haftalık kötü gidişe son verdi, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haberin Devamı

Düşme hattındaki takımların nefesini ensesinde hisseden Rizespor, Bülent Uygun ile yakaladığı çıkışı İzmir'de de sürdürmek istiyordu. Göztepe teknik patronu Ünal Karaman ise son üç haftadır kazanamayan takımının durağanlığına son vermek adına atak gücü yüksek, diri bir takım sürdü sahaya. Kaptan Halil rakibin kilidini açmak için didindi, durdu. Ege temsilcisinin gol umudu Ndiaye ise Talbi'ye esir düştü. İlk yarıda tek bir gollük pozisyon yaşanmadı. İkinci devrede karşılıklı ataklar tehlike yaratmaya başladı. 55'te rakip kaleye ilk şutunu atan Göztepe, 56'da golü buldu. Ev sahibinin ilk organize atağında topa son dokunan Halil, Rize düğümünü çözen isim oldu: 1-0.

Kaleye stoper Meriah geçti

Bu gol sonrası Bülent Uygun, Remy ve Moroziuk'u da oyuna sürüp, son kozunu oynadı. Ancak gol yine ev sahibinden geldi. 77'de kornerde Jahovic topa hamle yaptı, meşin yuvarlağı önünde bulan Ndiaye, farkı ikiye çıkardı: 2-0. 90. dakikada ilginç bir değişiklik yaşandı. Maçın hakemi ile girdiği diyalog sonrası Rize kalecisi Gökhan kırmızı kart gördü. Konuk ekip o dakikaya kadar 5 değişiklik hakkını kullandığı için kaleye stoper Meriah geçti, 5 dakikalık uzatmayı yaptığı bir kurtarışla gol yemeden tamamlamayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ