MENÜ

Antep'ten süper açılış

Abone Ol Google News

Pas oyununu hakkıyla uygulayan Antalyaspor, kontra futbolla sonuca gitmeyi seven Gaziantep FK arasındaki bol gollü mücadele nefes kesti. Bir hafta önce Hatayspor'u Yeni Hatay Stadı'nda 2-1 yenen Gaziantep FK, bu kez ev sahibi olarak çimlerine çıktığı aynı statta Nuri Şahin'in takımına tarihi fark attı. İlk yarıda Fredy ve Wright'ın taşıdığı Antalyaspor'un baskılı futbolunu ev sahibine hareket alanı bırakmadı. Ancak bu statta kazanmaya alışık olan Gaziantep FK, ilk golü bulan taraf oldu. 28'de kaleci Boffin'in hatası golle sonuçlandı. Topu kapan Markovic'in pasını iyi değerlendiren Joao Figueiredo takımını öne geçerdi: 1-0.

Haberin Devamı

Meyvesini aldı

Bu gol sonrası Antalyaspor baskılı oyunun meyvelerini topladı. 30'da Fredy'nin pasını son haftaların golcüsü Haji Wright ağlara göndermekte zorlanmadı: 1-1. 42'de Fredy'nin asistinde Haji Wright'ın ağlara giden ayak içi plasesine yan hakem ofsayt bayrağını çekti. VAR uyarısı ile karar gole çevrildi: 1-2. İlk yarı bu skorla geçildi. Erol Bulut, İkinci yarının başında yaptığı 3 değişikle tüm dengeleri Gaziantep FK lehine çevirmeyi bildi. Bulut'un Sagal, Pekhart ve Abdulkadir hamleleri hemen meyvesini verdi. 54'te Antalya savunmasının uzaklaştırmakta zorlandığı topla buluşan Kitsiou'nun pasına Figueiredo muhteşem vurdu: 2-2.

Haberin Devamı

Büyük şok yaşadı

61'de Sagal sağdan sert kesti, savunmaya çarpan topa Pekhart son anda ayak koydu. Yan hakemin ofsayt uyarısına, VAR bir kez daha 'gol' dedi: 3-2. 67'de savunmasının uzaklaştırdığı topu kendi sahasında kapan Sagal, aşırtma vuruşla farkı ikiye çıkardı: 4-2. 73'te Günay'ın degajını rakip alanda Kudyashov'dan kurtaran Figueiredo hattrickle skoru belirledi: 5-2. 7 golun atıldığı maç sonrası Gaziantep FK yenilmezlik serisini sürdürdü, Nuri Şahin'in ilk kez pro-lisanlı olarak çıktığı bir maçta Antalyaspor, büyük bir şok yaşadı

YORUM YAZ