MENÜ

Antalya'ya Konya freni

Abone Ol Google News

Yekta’nın tecrübesi, Sinan Gümüş’ün hızı, ev sahibini rakip alana taşımaya yetmedi. Konya forvetlerinin çerçeveyi bulan vuruşlarına set çeken kaleci Boffin’in yanı sıra mutlak gollük bir topu çizgi üzerinden çıkaran Bünyamin, Akdeniz temsilcisini sevindiren 1 puanın mimarı oldu. Konyaspor ise her iki yarıda da oyuna hakim olan taraftı. Eskilerle yenilerin iyi bir uyum yakaladığı konuk ekip, geçen hafta Denizli’ye rakip sahada 3 gol atan Antalyaspor’a top göstermedi.

Haberin Devamı

İlk dakikadan itibaren rakibine üstünlük sağlayan Yeşil-Beyazlı ekip, kurduğu pas köprüsü ile gollük pozisyonlar bulmakta zorlanmadı. Ancak son vuruş eksikliği konuk ekibin üç puanı hanesine yazdırmasına engel oldu.

Çizgiden çıktı!

26’da Anicic’in kafayla kaleye gönderdiği topu genç Bünyamin çizgi üzerinde gole izin vermedi. İkinci yarıda da pozisyon üstünlüğü konuk ekipteydi. Teknik adamların yaptığı taktik değişiklikler, oyunu soğuturken 59’da Shengelia’nın savunmanın arkasına gönderdiği pası, yeni transfer Robert Mak, direk dibinden dışarıya yolladı.

Haberin Devamı

Son cephanesini uzatma dakikalarına saklayan Antalya’nın tek gollük pozisyonu 90+1’de geldi. Amilton’un çizgiye inip altıpasa gönderdiği topu Doğukan boş kaleye gönderemeyince, savunma tehlikeyi savuşturdu. Konya böylece peşpeşe oynadığı 8 lig maçının ancak ikisini kazanırken, yeni transferlerin uyumu ilerisi için umut verdi. Günü 18 puanla düşme hattının üstünde tamamlayan Antalyaspor’da ise henüz taşların yerine oturmadığı gözlendi.

YORUM YAZ