MENÜ

Antalya çok rahat

Abone Ol Google News

Süper Lig’de 6-0’lık Hatayspor hezimeti ile sarsılan, ardından toparlanıp, Galatasaray, Fatih Karagümrük ve Göztepe maçlarında elde edilen 7 puanla şoku hasarsız atlatan Antalyaspor, Türkiye Kupası’nda da gücünü ortaya koydu. Ersun Yanal, savunma güvenliğini elden bırakmadan, takımda rotasyona gitti, asların yanı sıra gençlere de yer verdi. Kupa’da peşpeşe 3 rakibini eleme başarısı gösteren Bursaspor’da ise teknik direktör Mustafa Er, takımını Özer Hurmacı gibi tecrübeli bir ismin kaptanlığında sahaya sürdü. TFF 1. Lig’de genç kadrosuna rağmen ilk yarıyı 9. sırada tamamlayan Bursaspor, bu kulvarda da iddiasını devam ettirmek istiyordu. Ancak konuk ekibin futbola aç gençleri oyuna ilk dakikadan itibaren ağırlıklarını koyunca, goller peşpeşe geldi.

Haberin Devamı

Son söz Jahovic'ten

6’da Onur’un, altıpas çizgisi üzerinde Bünyamin’e arkadan yaptığı hamleyi, hakem Yasin Kol penaltı ile cezalandırdı. Kaptan Hakan Özmert, atışı gole çevirdi: 0-1. 33’te Gökdeniz, Bünyamin’in sağ kanattan sürükleyip getirdiği topu ağlarla buluşturdu: 0-2. 36’da Hakan Özmert’in Bursaspor savunmasından seken topunu Jahovic şutladı, farkı üçe çıkardı: 0-3.

Haberin Devamı

İlk yarı skoru, takımların hızını kesti, teknik adamlar ise ikinci 45’te kulübeye yüklendi. Ev sahibi bu turda, Kupa Macerası’nı sonlandırırken, konuk ekip ise Trabzonspor ile Antalya Stadı’nda oynayacağı Süper Lig mücadelesi için iyi bir hazırlık maçı oynamış oldu.

YORUM YAZ