MENÜ

Alanya hayata döndü

Abone Ol Google News

Alanyaspor'la ilk maçına çıkan teknik direktör Ömer Erdoğan, Ersun Yanal'la kulübeye mahkum olan Candeias'ın yanı sıra kaptan Efecan'ı sağ kanadın toparlayıcısı olarak oyuna sürdü. Solda ise Balkovec-Yusuf Özdemir ikilisini dikine oynatıp, rakibin en zayıf tarafını çökertmeyi hedefledi. Beşiktaş maçından sonra Alanya'da ikinci kez görev alan Mustafa Er, takımı ileriye taşıyan Onur Ayık ve Geraldo'yu kulübeye çekerken, Isaac Sackey'i ise rakip ataklara tampon olarak Glumac-Eperiano ikilisinin önüne tampon yaptı.

Haberin Devamı

İlk yarıda oyuna hakim olan konuk ekip, golcüsü Umut Nayir ile rakip kalede gol fırsatları yakaladı. 5'te sol kanattan çizgiye inen Yusuf ortaladı, altı pas çizgisine hareketlenen Ahmet Hasan kafa ile takımını öne geçiren golü kaydetti: 1-0. İkinci yarıya Onur Ayık'la başlayan Ümraniye, beraberlik adına ataklarını sıklaştırdı.

Ofsayt kararı...

61'de Sekidika ile hızlı gelişen Ümraniye atağında Kayode direğe takıldı. 78'de Alanyaspor savunması Geraldo ve Kayode'nin peşpeşe şutlarını çizgi üzerinden çıkarmayı başardı. 90+4'te Umut Nayir'in attığı kafa golünü, hakem Yaşar Kemal Uğurlu, faul gerekçisi ile iptal etti. VAR incelemesi sonucu pozisyondan ofsayt kararı çıktı.

Haberin Devamı

Bu yenilgi ile Ümraniye, iyi oynadığı maçta büyük hayal kırıklığı yaşarken, Alanya ise geçen hafta oynanmadan kazanılan Hatayspor maçı sonrası uzun bir aradan sonra gelen galibiyetin sevincini yaşadı. 

YORUM YAZ