MENÜ

Adana Turuncu-Mavi

Abone Ol Google News

Adanaspor, ilk yarısını Hasan Kılıç'ın golü ile 1-0 yenik kapadığı maçın ikinci yarısında Ergin Keleş ve Ömer Çiçek'in golleri ile 2-1 öne geçti. Ancak Adana Demirspor adına Rangel 90+4'te son sözü söyledi, derbiye denge getiren isim oldu; 2-2.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig'de bu sezon Süper lig mücadelesi veren Demirspor ile korkulu rüya görmemek için orta sıraları hedefleyen Adanaspor arasındaki tatlı rekabet, içleri ısıttı. Sezona Fatih Akyel ile başlayıp, Yunus Murat Ceylan'la devam eden, 19. haftada ise Emrah Bayraktar'a emanet edilen ev sahibi dünkü maça 'enaz 1 puan' hedefi ile çıktı. Bayraktar sahaya 'kaliteli ve Özverili' olarak nitelediği kadrosundan en formda ve en tecrübeli isimleri sürdü.

Her maçı bir final niteliğinde gören Cüneyt Dumlupınar ise savunma güvenliğini elden bırakmayan, ayağa paslarla top kontrolünü hedefleyen isimlerle oyuna başladı. Ancak maçın başında kazanılan penaltı, konuk ekibin hızını kesti, skoru korumaya itti. 2'de Kaan Kanak'ın pasını kovalayan Yunus Akgün ceza alanına girdi, kaleci Karacic'in kayarak ayakları ile yaptığı hamle sonrası kendini yerde buldu. Orta hakem Kadir Sağlam penaltıya hükmetti. 3'te atışı kullanan Kaptan Hasan Kılıç'ın vuruşunda topla Karacic ayrı köşelere gitti: 0-1. İlk yarı bu sonuçla geçildi.

Haberin Devamı

Büyük panik!

İkinci 45'te ev sahibi oyunu kontrolü altına alıp, golleri peşpeşe sıraladı. 55'te İsmail Erdoğan'ın kale içine giren topunu kaleci Zubas parmakları ile uzaklaştırdı. Topu önünde bulan Ergin Keleş'in vuruşu skora eşitlik getirdi: 1-1. Bu gol iki takım arasındaki tansiyonu yükseltti. Adana Demirsporlu futbolcular bu gol sonrası büyük bir panik yaşadı. Bu durum ev sahibine yaradı. 75'te Tarık Çamdal'ın hatalı pasına Ozegvic hamle yaptı. Ömer'e kale çizgisinde dokunmak kaldı: 2-1. "Karşılaşma bu sonuçlar biter" diyenleri yanıltan gol 90+4'te geldi. Rassoul'ün ortasında Rangel'in kafası skoru ilan etti: 2-2.

YORUM YAZ