MENÜ

Komiklig...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe-Bursaspor maçı... Son 10 maçını kazanan Fenerbahçe, Bursaspor karşısında sahadan 1 puanla ayrılıyor. 2 hafta sonraki Bursaspor-Trabzonspor maçını Trabzonspor kazanıyor... Fenerbahçe cephesinde genel kanı: Bursaspor, Trabzonspor’a bilerek yenildi.
Fenerbahçe-Kayserispor maçı... Kayserispor kalecisi çok hatalı bir gol yiyor. Trabzonspor başkanı, hocası fahri Trabzonlu, kaleci antrenörü has Trabzonlu olan Kayserispor’u töhmet altında bırakacak açıklamalar yapıyor. 2 hafta sonra Trabzonspor-Kayserispor maçında yine hatalı bir gol yenmese, Kayserispor, Fenerbahçe’ye bilerek yenilmiş olacak.
Fenerbahçe-Eskişehir maçı... Bülent Uygun’un Eskişehirspor’u, Fenerbahçe ile karşılaştığı maçta pek bir varlık gösteremiyor. Fenerbahçe’nin 3-1 galip geldiği maçta Trabzonspor cephesinde genel kanı Eskişehir’in maçı sattığı yönünde. İki hafta sonra oynanan Eskişehir-Trabzonspor maçında Trabzonspor sahadan bir puanla ayrılıyor... Trabzon’da genel kanı: Eskişehir prim aldı.
Fenerbahçe Antep maçı... Gaziantep canını dişine takarak mücadele ettiği karşılaşmada son anda yediği golle mağlup oluyor. Fenerbahçe cephesinden ‘Şampiyon mu olacaksınız!’ şeklinde yöneltilen eleştiriler, Antep, Trabzonspor karşısında mağlup olursa Gaziantep, Trabzonspor’a maçı sattı şeklinde suçlamalara dönecek.
Şampiyonluk yarışında iddiası olmayan takımlar keşke önceden karar verselerdi de ya hem Fener hem de Trabzonspor’la berabere kalsalardı ya da her ikisine de yenilselerdi... En azından ligimiz şaibeden kurtulurdu.
Gariplig!
Aziz Yıldırım, Başbakan görüşmesinin ardından Trabzonspor cephesinde oluşan rahatsızlığın giderilmesi adına Sadri Şener Başbakan görüşmesi organize edildi.
Bu memlekette; Başbakan’ın işaret ettiği kişi Federasyon başkanı seçilmiyor mu?
Başbakan’ın göreve gelmesini takip eden 3 yılda Kasımpaşa Süper Lig’e yükselmedi mi?
Özkan Sümer dönemindeki Trabzonspor-Fenerbahçe maçında, taraftarının sebep olduğu olaylar sebebiyle Fenerbahçe’ye verilen ceza, Başbakan’ın bir sözüyle iptal edilmedi mi?
Şampiyon olması durumunda sahadaki yerini alabilsin diye Aziz Yıldırım’ın cezası 40 günden 21 güne indirilmedi mi?
Aynı eylemden dolayı 2. kez ceza alan başkanın nasıl oluyor da ikinci cezası ilkinden daha kısa oluyor bilen var mı?
Bütün bunlar normal de Aziz Yıldırım’la Başbakan’ın görüşmesi mi garip?
Sadri Şener’i yormaya ne gerek var.
Seçimlig!
Seçilebilmek adına parti değiştirenleri çok görmüştük de takım değiştireni ilk defa görüyoruz... Daha iki ay önce Galatasaray Arena Stadı’nın açılışında ben Galatasaylıyım diye bağıranlar bugün nasıl oluyor da Bordo-Mavi aşığı oluyor? Trabzonspor’un Trabzonlular için ne anlam ifade ettiğini iyi anlamış demek ki birileri.

YORUM YAZ