MENÜ

Zirve Vakıfbank'ın! Son bilet Beşiktaş'ın

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Vestel Venus’ün sponsorluğunda gerçekleşen Sultanlar Ligi’nde normal sezonun bitimine 2 hafta kaldı, sıralama aşağı yukarı netleşti... Vakıfbank, Play-Off sıralamasında bulunan Çanakkale’yi 3-1 yenerek, liderliğini garantiledi.

Derbi Fenerbahçe’nin

Haftanın maçında ise derbi heyecanı yaşandı. Geçen hafta Vakıfbank’ın 18 maçlık namağlup unvanını sonlandıran Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray karşısında galibiyet serisini 21’e çıkardı. Müthiş çekişmenin yaşandığı maçta Galatasaray, Fenerbahçe’yi epey zorlayıp, 1-0’lık üstünlük sağlasa da Sarı- Lacivertliler arka arkaya 3 set alarak zafere gitti. Bu sonuçla Kanarya ikinci sıradaki yerini korudu.

Kartal garantiledi

Play-Off için ilk 8’e son sıradan girmeye çalışan Beşiktaş da bunu başardı. Geçen hafta son sırada yer alan Nilüfer Belediyesi’ne puan kaptıran Beşiktaş, Sarıyer’i mağlup ederek, Play-Off biletini kaptı. Haftanın sürpriz sonuçlardan biri de Halkbank’ın Bursa Büyükşehir Belediyesi’den 3 puan alması oldu. Düşme hattından kurtulmaya çalışan Sarıyer ile İdmanocağı çekişmesinde ise iki takım da bu haftayı mağlubiyetle kapattı.

YORUM YAZ