MENÜ

Zafer bizimdir!

Abone Ol Google News

A Milli Kadın Voleybol Takımımız bu sezon, müzedeki eksik koleksiyonu tamamlama yolunda emin adımlarla ilerliyor. Milletler Ligi’nde ilk şampiyonluğunu alan dünyanın 1 numarası Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası’nda da ilk altın madalyası için, ortaya koyduğu performansla iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Grup aşamasını namağlup lider bitiren, bir tek 16’lı turda Belçika önünde tutuk bir oyun sergileyen Ay-Yıldızlılar, dünkü çeyrek finalde Polonya karşısında adeta gövde gösterisi yaptı. Ve sonuç; Türkiye’nin ‘Büyük Taaruuz’un anıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yakışır bir galibiyet alarak, bir kez daha yarı finale yükseldi...

Haberin Devamı

Çarklar doğru işlediğinde durdurmak imkansız

2017’den bu yana Avrupa’da adeta kabusu olduğumuz Polonya maçı gösterdi ki, takımda çarklar doğru işlediğinde, ve sahada olan tüm takım oyuncularından verim alındığında, bu takımı durdurmak imkansızlaşıyor. Diğerlerine göre, Polonya maçı açıkçası bizim için bir ölçüydü. Ve bu sınavı, çok güzel bir performansla atlattık. Bu takım inanılmaz güven veriyor. Müthiş ‘Winner’ Vargas’ın gelişi ve katkısı tartışılmaz. Bu sayede skor yükü bölündü ve bu ister istemez Ebra’nın üzerindeki baskıyı azalttı. Hande inanılmaz bir şekilde en iyi servis alan smaçörlerden biri. Dün libero Gizem yüzde 67’lik bir destekle adeta rakip servislerin zemini görmesine izin vermedi. Cansu, Zehra ve Eda günündeydi. Kenardan gelen isimlerin de katkısı bizi bir adım öne taşıyor.

Haberin Devamı

Bir tek İtalya ve Sırbistan kaldı

Bu sezon dünya sıralamasında ilk 8 ülkenin tamamını yenersek, Avrupa’nın da zirvesine çıkmış olacağız. Şimdiye kadar, ABD, Brezilya, Çin ve Polonya’yı yendik. Geriye dünya sıralamasındaki takipçimiz ve yarın oynayacağımız yarı finaldeki rakibimiz İtalya ve finale kalırsak, tahmini olarak karşımıza çıkacak Sırbistan var. Haydi hayırlısı.

YORUM YAZ