MENÜ

Tükenmişlik sendromu!

Abone Ol Google News

Euroleague’de bu sezon beklentinin çok altında kalan ve her maça, Play-Off yolunu açacak galibiyet serisini yakalamak için çıkan Fenerbahçe, dün yine bu reaksiyonu gösteremedi. Oysa ki, geçen hafta Başkan Ali Koç ile Obradovic bir toplantı düzenlemiş ve güven tazelemişti. Bu süreç sonrası, Sarı-Lacivertliler için Euroleague’in 16. haftasında evindeki Valencia maçı yeni bir başlangıç olacaktı. Ama yine hayalkırıklığı yaşandı. İspanyol ekip karşısında kötü bir 4. çeyrek oynayan, önde oldukları maçı 4 salise kala uzatmaya (84-84) taşıyan ama kalan 5 dakikayı da değerlendiremeyen Kanarya sahadan 100-98 yenik ayrıldı.

Haberin Devamı

50’ye karşılık 31 ribaunt

Uzun rotasyonundaki eşleşme sıkıntı, alınamayan ribauntların (Valencia 23’ü hücum 50 ribaund / Fener ise 31 ribaunt aldı) skora yansımasıydı. Yeni transfer Malcolm yoktu, Lauvergne’in olmayacağı maç öncesi duyuruldu. Pota altında Williams yine 5 numarada yer alırken Valencia ise Dubljevic ve Motum gibi iki uzunuyla bize kâbusu yaşattı. İlk çeyrek 24-22, devre de 48-40 lehimize bitti.

Haberin Devamı

İkinci şansı kullanamadılar

Willims’ın öne çıktığı 3. çeyrekte Fenerbahçe 59-49 üstündü. Ancak son çeyrekte İspanyol ekibi Valencia’nın farkı kapatmasını izleyen temsilcimiz skorda 84-82 gerideyken, bitime 4 salise vardı... Neyse ki iyi top çıkartan Kanarya, De Colo’yla sayıyı buldu, maçı uzattı. İkinci bir şans yakalayan Fenerbahçe için bu da motivasyon sağlamadı. Uzatma bölümünde ribauntları rakibine kaptıran Kanarya, Valencia’ya galibiyeti adeta elleriyle verdi.

YORUM YAZ