MENÜ

Haydi Fener haydi

Abone Ol Google News

Euroleague Play-Off’ta Fenerbahçe Beko bugün kritik bir maça çıkacak. Obradovic döneminde, oynadığı 4 Play-Off serisinde de evindeki hiç bir maçı kaybetmeyen Kanarya, 2018- 2019 sezonunda bir ilki yaşadı. Zalgiris Kaunas ile karşılaştığı serinin ikinci karşılaşmasından 82-80 mağlup ayrılan Sarı- Lacivertliler, şimdi deplasmana taşınan maç serisinden birini mutlaka kazanmak zorunda.

Haberin Devamı

En iyi senaryo olsun!

Normal sezonu lider tamamlayarak, rakiplerine adeta gövde gösterisi yapan Fenerbahçe Beko için, deplasman turunda 3 farklı senaryo oluşacak. Coach Obra ve Askerleri’nin işi uzatmamak adına da ‘En iyi Senaryo’yu devreye sokarak Litvanya’dan Final-Four biletiyle dönmesi hiç de imkazsız değil. Tabii öncelikle ‘En Kötü Senaryo’nun işlememesi adına Kanarya bugün mutlak galibiyet için sahaya çıkacak.

Eğer bugünkü maçta, işler yolunda gitmezse, Final-Four biletini deplasmanda alma ihtimalimiz tamamen ortadan kalkacak. Ayrıca, 25 Nisan’daki serinin 4. maçı da, Zalgiris’in basketbolu iyi bilen bir taraftarı olduğu düşünüldüğünde Zalgirao Arena bizim için tam bir cehenneme dönecek. Üzerimizdeki stresi azaltmak adına da, ilk maçı kazanmak çok önemli

Haberin Devamı
YORUM YAZ