MENÜ

Fener hesabı kesti

Abone Ol Google News

Euroleague’de kötü bir ilk yarı sonrası Fenerbahçe Beko için 2020’yle birlikte başlayan ikinci yarı ilaç gibi geldi. Tam kadro olmanın da avantajıyla Sarı- Lacivertliler iyi bir galibiyet tablosu yakaladı.

Haberin Devamı

Kanarya özellikle de sezonun ilk yarısında kaybettiği rakiplerinden rövanş alma serisini dün de Rusya deplasmanında sürdürdü. 24 Ocak’ta Milano’ya, geçen haftada da Almanya’da Alba Berlin’de hesabı kesen Fenerbahçe Beko dün de Zenit Saint Petersburg’dan rövanşı aldı.

Fenerbahçe Beko, Zenit karşısında zaman zaman zorlansa da maç boyunca skor üstünlüğünü korumayı başardı. İlk çeyreği 15-19, devreyi de 41-32 önce geçti. Zenit etkili savunmasıyla, 3. çeyrekte temsilcimizin sadece 13 sayı atmasına izin verirken, farkı da 4’e indirdi: 54-50.

Westermann ve Williams’tan kritik üçlükler

Ancak özellikle de Westermann ile Williams’ın üçlükleriyle ön plana çıktığı son çeyrekte Fenerbahçe skor farkında yeniden çift haneleri yakaladı. Ardından da Thomas ve Vesely’nin de katkısıyla temsilcimiz maçı 73-68 kazandı.

Haberin Devamı

Diğer maçlara oranla daha rakibinden daha fazla ribaunt almayı başaran (32/28) Fenerbahçe’nin tek handikabı, 17 top kaybıydı.

Bu sonuçla Kanarya son 7. maçında 6’sını, toplamda da 11. galibiyetini aldı.

YORUM YAZ