MENÜ

Avantaj Fener'de

Abone Ol Google News

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasındaki Euroleague Final- Four’nda yaşanan çekişme, Süper Lig final serisindeki ilk maçla başladı.

Haberin Devamı

Normal sezonu lider bitirdiği için saha avantajını elinde bulunduran Lacivert- Beyazlılar, Vesely, Datome ve Green’in sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacağı Fenerbahçe karşısında kazanabilme ihtimali daha yüksekti. Ancak işler coach Ergin Ataman’ın istediği gibi gitmedi.

1 sayı: 14’te 5

3 sayı: 25’te 3

Her ne kadar Kanarya skor yönünden Melih (22), Ali Muhammed (17) ve Ahmet (10) üçlüsüyle sınırlı kalsa da Efes’in 25’te 3 üçlük gibi kötü bir yüzdeyle oynaması farkın daha karşılaşmanın başında açılmasına neden oldu. Efes faul atışlarında 14’te 5 isabet yakalayabildi.

Efes 3. çeyrekte 4 sayı atabildi

Fenerbahçe ilk çeyreği 18-10, devreyi de 42-32 üstün kapattı. Maçın kırılma anı ise, 3. çeyrekte yaşandı. Ev sahibi Anadolu Efes, rakip potaya sadece 4 bırakırken Fenerbahçe ise tam 20 sayı buldu ve farkı ikiye katladı: 62-36. Bu avantajı iyi değerlendiren Obra ve öğrencileri deplasmandaki ilk maçtan 73-56 galip ayrılmayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ